zaterdag 20 augustus

Dorpsontbijt, Bootcamp en Hollands Beste met Jan Smit,
Django Wagner en Peter Beense

Dorpsontbijt

Hoe gaaf is het om met zijn allen te ontbijten op de Dorpsstraat. Voor maar 2 euro kun je al aanschuiven. Vooraf inschrijven is verplicht, dat kan tot zaterdag 6 augustus. Opgeven kan met de bon hieronder. Deze kunt u inleveren bij de melkbus in de Spar of op Lexmonderwaard 9. Of stuur een mail naar dorpsontbijt@oranjevereniging-lexmond.nl en vermeld daarbij het aantal personen. Niet opgegeven en toch mee-eten? Dat kan voor 3 euro, zolang de voorraad strekt. Bij slecht weer zullen we het ontbijt verplaatsen naar de feesttent. Het ontbijt start om 9:00 uur en duurt tot 10:30 uur. Graag het bedrag gepast meenemen naar het ontbijt.

Het dorpsontbijt wordt mede mogelijk gemaakt door Fruitwinkel René en Liesbeth Nijmeijer, Zouwe Zuivel, Huis het Bosch, Slagerij Molenaar en SPAR Lexmond.

Avondprogramma

We hebben Hollands Beste voor het laatst bewaard. Als de tent om 21:00 open gaat zal DJ Roy nog een laatste keer zijn beste tracks draaien, zodat we moe en met schorre kelen de feestweek kunnen afsluiten.

De opwarmer van de avond is de enige echte Jan Smit! Toen Jan nog Jantje was, zat hij in het Volendamse jongenskoor. Toen hij tien jaar oud was, werd hij ontdekt door de Volendamse band BZN. Samen brachten ze het nummer ‘Mama’ uit. Inmiddels is Jan Smit met recht 1 van Hollands beste zangers en mag hij dus niet ontbreken op deze avond voor Hollands Beste.

Dan hebben we ook nog de echte vrienden Peter Beense en Django Wagner. Peter Beense is een Amsterdamse zanger en met zijn Amsterdamse snik vertolkt hij het Nederlandse volkslied. Django Wagner komt uit een muzikale familie. In 2009 brengt hij de single ‘Kali’ uit en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse scene. Hij heeft inmiddels maar liefst 7 albums uitgebracht, waarvan 3 met goud bekroond.

Tent open: 21:00 uur
Kaarten: €20,-

Volg ons ook op social media

Feestweek Lexmond wordt georganiseerd door Oranjevereniging Lexmond - Het Vaderland Getrouwe