zaterdag 13 augustus

Optocht en Hollands Internationaal met
Kris Kross Amsterdam, Mart Hoogkamer en DJ Roy Klop

Optocht

We kijken er allemaal alweer 5 jaar naar uit: een grootse optocht met versierde wagens. We gaan op zaterdag 13 augustus weer een ronde toeren door de polder. Niet met de fiets of auto, maar met jullie trots, jullie kunstwerk op wielen! Wat hebben we hiervoor nodig: trekkers, wagens, leuke ideeën, enthousiaste bouwers! Her en der is al begonnen met het bouwen van de meest mooie creaties.

Start van de optocht: 10:30 uur. De route begint uiteraard met een rondje door ons eigen Lexmond, waarna we de tocht voortzetten richting onze vrienden in Ameide. Nadat we Ameide hebben laten kennismaken met de mooiste creaties (en onze gezelligheid) vervolgen we onze route naar Meerkerk. Ook hier worden we altijd gastvrij ontvangen en laten we het publiek versteld staan van alle gemaakte kunstwerken. Beide dorpen leveren ook de vakkundige jury en zullen alles jureren. Terug in Lexmond eindigen we bij de feesttent, waar de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Als je dit leest is de inschrijving inmiddels gesloten. We zullen met een mooi aantal deelnemers de optocht gaan rijden. We wensen iedereen succes met de voorbereidingen en heel veel plezier en mooi weer tijdens de optocht!

De route van de optocht staat op www.feestweeklexmond.nl/optocht/.

Avondprogramma

Zaterdag 13 augustus, de avond die je absoluut niet wilt missen! We hebben 2 acts geboekt die hit na hit uitbrengen.

We beginnen de avond met Mart Hoogkamer, de Nederlandse volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren. Zingen zit hem in het bloed. Met zijn eerste nummer 1 hit ‘Ik ga zwemmen’ stormde hij de hitlijsten binnen. Na het uitbrengen van de hits ‘Neem er één van mij’ & ‘Bieber van de Kroeg’ met rapper Donnie stond hij tweemaal in een uitverkocht Ahoy. In augustus staat hij bij ons in Lexmond op het podium.

Na deze topper hebben we een Internationale act op het programma staan: Kris Kross Amsterdam. Wie kent ze niet? Kris Kross Amsterdam combineert o.a. R&B, hip-hop en house van klassiekers tot hedendaagse nummers. Tegenwoordig staat Kris Kross Amsterdam voornamelijk bekend om hun allround stijl en de interactie met het publiek. Met ‘Hij is van mij’ scoort Kris Kross Amsterdam samen met Bizzey, Maan en Tabitha hun nummer-1 hit en de bestverkochte en meest gestreamde single van 2019! Daar bleef het niet bij, want er werd ook gescoord met de songs ‘Moment’ (samen met Kraantje Pappie en Tabitha), ‘Ik Sta Jou Beter’ (met Nielson), ‘Ooh girl’ (met Conor & A BoogieWit Da Hoodie), ‘Loop Niet Weg’ (met Tino Martin en Emma Heesters) en ‘Vluchtstrook’ (met Antoon en Sigourney K).
Met het succes van deze singles brengen ze hun show de hele wereld over bij festivals zoals Mysteryland in Nederland, Tomorrowland in België en Ultra Music Festival in de Verenigde Staten. Volgende halte voor Kris Kross Amsterdam: feesttent Lexmond!

Voor ons is deze avond de kers op de taart van de feestweek. Wil je hierbij zijn en heb je nog geen kaarten? Klik snel op onderstaande knop.

Tent open: 21:00 uur
Kaarten: €20,-

Volg ons ook op social media

Feestweek Lexmond wordt georganiseerd door Oranjevereniging Lexmond - Het Vaderland Getrouwe