woensdag 17 augustus

Seniorenmiddag en Live in Lexmond met Boomerang en DJ Roy Klop

Seniorenmiddag

Voor iedereen die zich (bijna) senior voelt. Om 11:30 uur is de tent open en om 12:00 uur gaat de driegangenlunch van start. We doen rustig aan, tijd genoeg om te eten en bij te praten. Na afloop spelen we nog een aantal rondes Bingo met enkele leuke prijzen.

Na de lunch is het tijd voor een kluchtig en origineel verhaal in theaterstuk ‘De bruiloft’ met verrassende wendingen. De klucht gaat over een steenrijke oma die een groen blaadje heeft veroverd. Maar op de mooiste dag mislukt elke poging tot het ja-woord. Niet iedereen gelooft in de goede bedoelingen van de bruidegom. Want de bruid heeft geld en iedereen aast op het vermogen. Maar oma is niet achterlijk en leert de hele familie, inclusief publiek, een lesje. Deze show zal starten rond 14:00 uur en eindigt rond 16:00 uur.

De toegangsprijs is slechts € 10,- voor de hele middag. Die prijs geldt ook als u bijvoorbeeld de lunch zou willen overslaan. Wij willen graag precies genoeg eten maken en daarom is het voor de lunch noodzakelijk dat u zich voor woensdag 10 augustus aanmeldt. Voor de lunch kunt u zich opgeven bij Hiddo Reinstra, bij voorkeur via email: senioren@oranjevereniging-lexmond.nl. Of telefoon 0347345023 / 0657710094. Een briefje in de brievenbus kan ook: Lexmonderwaard 9. 

Vorige editie hielpen een aantal familieleden/bekenden mee in de bediening. Wij zouden het leuk vinden als dat dit jaar ook weer kan. Opgeven kan via bovenstaand emailadres.

Avondprogramma

In de avond staat Live in Lexmond op het programma, met coverband Boomerang. Met hun motto ‘Throw The Best Party Of Your Life’ staan ze voor een intense feestbeleving. Zelf zeggen ze: ‘We slingeren al onze passie de zaal in en rusten niet voordat we dezelfde passie terugkrijgen van ons publiek'.  Naast hits uit het verleden, spelen ze ook de laatste hits. Al met al genoeg reden om te komen kijken. Naast Boomerang is ook DJ Roy Klop aanwezig.

Tent open: 21:00 uur
Kaarten: €10,-

Volg ons ook op social media

Feestweek Lexmond wordt georganiseerd door Oranjevereniging Lexmond - Het Vaderland Getrouwe