vrijdag 19 augustus

Dikke Banden Race, Kinderdisco en Hollands Anders
met Bizzey en Jeffrey Heesen

Dikke Banden Race

Dit jaar vinden de Dikke Banden Race en de Hummeltjesrace plaats in de feestweek op vrijdag 19 augustus. De Dikke Banden Race (5 t/m 12 jaar) start om 14:00 uur op het parkeerterrein bij de feesttent. Aansluitend is het tijd voor de Hummeltjes Race (1 t/m 4 jaar). Je kunt je opgeven via joostjankool@hotmail.com of ter plaatse tussen 12:00 en 13:30 uur. Helmen zijn aanwezig. Deelname is gratis. De prijsuitreiking is tijdens de kinderdisco. Veel fiets plezier!

Kinderdisco

Nadat de kinderen hebben gestreden voor de eerste plaats van de Dikke Banden Race opent de tent om 19:00 uur zijn deuren voor de gratis kinderdisco. Zodat de kinderen hun laatste energie eruit kunnen dansen op de beats van DJ Chris. De kinderdisco zal ongeveer een uurtje duren en dan kunnen ze na een actieve dag heerlijk naar bed. Kinderen en wachtende ouders kunnen in de tent iets drinken en lekkers kopen.

Avondprogramma

Deze avond heeft alles in zich om een groot succes te worden. De Nederlands hiphopartiest Bizzey is nu al een veteraan in de muziekwereld en hij weet als geen ander de dansvloer te vullen. Hij brengt een show van een uur met veel extra effecten.

Naast het optreden van Bizzey zal Jeffrey Heesen zeker zijn hit ‘Van mij alleen’ (die hij samen met Brace produceerde) laten horen. Dit nummer werd in 2020 tot zomerhit van het jaar uitgeroepen. Als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen maakte Jeffrey Heesen een verpletterende indruk. Zijn performance en uitstraling werden destijds door de jury bejubeld. Hiermee werd duidelijk dat Nederland en daarmee Feestweek Lexmond een topartiest rijker is!

De gast DJ van de avond draait al even mee. DJ Willow staat bekend als professionele feest DJ die op hele grote evenementen mag draaien. Oftewel, een avond met deze DJ is gegarandeerd een topavond vol snoeiharde hits en vette klassiekers.

Tent open: 21:00 uur
Kaarten: €12,50

Volg ons ook op social media

Feestweek Lexmond wordt georganiseerd door Oranjevereniging Lexmond - Het Vaderland Getrouwe