maandag 15 augustus

1+1 Zomerfeest en Korenavond met Henk Westbroek en DJ Roy Klop

1+1 zomerfeest

De kerken uit Lexmond organiseren het 1+1 Zomerfeest dit jaar in en rondom de feesttent. Er zijn verschillende optredens en activiteiten. Het feest start 10:30 uur in de feesttent met een optreden van Vrolijk Theater met de show ‘Alles Andersom’. Handpoppen Paula en Bongo zorgen voor veel hilariteit en grappen. Verschillende goocheltrucjes geven een mooie aanvulling op het verhaal. Tussen de middag, vanaf 11:45 uur, kunnen de kinderen een hapje mee-eten.

In de middag staat er een sportmiddag in samenwerking met Team Sportservice Vijfheerenlanden en lokale sportverenigingen gepland van 13:15 tot 15:30 uur. Om 15:45 uur sluit Kids Crew (een christelijke groep voor getalenteerde kids die van zingen houden) de dag af. Rond 16:45 uur is het 1+1 zomerfeest afgelopen.

Voor het eten en de sportmiddag is aanmelden nodig.
Dit kan via 1plus1zomerfeestlexmond@gmail.com

Deelname is de gehele dag gratis.
Leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Avondprogramma

In de avond staat de Korenavond op het programma. Voor de korenavond zetten we de feesttent vol met stoelen. Vier koren zullen laten zien wat zij allemaal in huis hebben: Nieuw leven (Schelluinen), Gieser Wildervrouwen (Noordeloos), Arkels Visserskoor (Arkel) en Let's Get started (Lexmond). Het belooft een afwisselende avond te worden.
Om 22:00 uur gaan alle stoelen de tent uit om plaats te maken voor onze Provinciegenoot Henk Westbroek. Julia, België, Vriendschap en nog veel meer uit Nederlands beste repertoire. Onze huis DJ Roy Klop sluit de avond af.

Tent open: 19:00 uur. Aanvang: 19:30 uur.
Kaarten: €5,-

Volg ons ook op social media

Feestweek Lexmond wordt georganiseerd door Oranjevereniging Lexmond - Het Vaderland Getrouwe