donderdag 18 augustus

Kindermiddag en Faute party met de PartyFrieX en de Lawineboys

Kindermiddag

Nieuw in het programma van de feestweek is de kindermiddag. Voor jong en oud hebben wij een leuk programma samengesteld. De middag zal starten om 13.00 uur en wordt gehouden in samenwerking met Unicef. De kinderen krijgen bij binnenkomst een kaart met daarop verschillende workshops waar ze aan deel kunnen nemen. De brandweer, EHBO, Stampin’Up (creatief), Unicef, Goochelaar Igor Krulsnor en De Killesteynruiters hebben hun medewerking al toegezegd. Uiteraard is er tijdens de workshops ook ruimte voor drinken en iets lekkers.

Rond 15:15 uur start er een leuke theatershow in de feesttent voor kinderen van de leeftijd van 2 tot 8 jaar. De show heet ‘Paniek in de snoepfabriek’. De show gaat over Jeff die in een snoepfabriek werkt. Hij krijgt een telefoontje van zijn baas met een bestelling van 1000 snoepdoosjes. Jeff moet ze direct gaan maken. Maar helaas ontstaan er problemen met de machine. Hierbij heeft hij de hulp nodig van de kinderen, maar dat blijkt helaas niet zo makkelijk te zijn. De show duurt ongeveer 45 minuten.

Voor de kinderen die niet naar de show gaan, staan diverse springkussens klaar. Uiteraard mogen de kinderen na de show daar ook nog gebruik van maken.

Alle activiteiten tijdens de kindermiddag vinden plaats in en rond de feesttent en Huis Het Bosch. De eindtijd zal 17:00 uur zijn. De entree is gratis. Voor deze dag zijn wij ook nog op zoek naar vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. Graag opgeven via kindermiddag@oranjevereniging-lexmond.nl

Avondprogramma

De Faute Party is onmisbaar in Feestweek Lexmond. Heel Lexmond en al onze vrienden van daarbuiten weten de weg naar onze Faute Party altijd goed te vinden. Een avond waar je, verkleed, bij moet zijn. We gaan weer helemaal los met optredens van de PartyFrieX en de Lawineboys. Deze acts hebben al bewezen dat ze een goed feestje kunnen bouwen. Wij zijn ook dit jaar weer benieuwd wie de leukste en gekste outfits hebben gevonden.

Tent open: 21:00 uur
Kaarten: €10,-

Volg ons ook op social media

Feestweek Lexmond wordt georganiseerd door Oranjevereniging Lexmond - Het Vaderland Getrouwe