donderdag 11 augustus

Opening en Lexation White met Sjaak en DJ Roy Klop

Het is eindelijk zo ver, we hebben er weer 5 jaar op moeten wachten, maar wat hebben we er zin in! Donderdagavond openen we de feestweek en we zijn benieuwd naar wat jullie deze keer allemaal van de straten van Lexmond gemaakt hebben. Alle straatverlichting uit en alle feestverlichting aan, wat zal dat weer een mooi gezicht zijn.

Opening

We openen de feestweek om 20:30 uur op de Dorpsstraat van Lexmond. Daarna gaan we in de feesttent gelijk verder met de eerste feestavond: Lexation White. Wat Amsterdam kan, kunnen wij beter! Een avond gevuld met de beste house DJ's van de regio.

Avondprogramma

Lexation White. Wie vorige keer gemist heeft: iedereen komt helemaal in het wit. De eerste avond wordt als vanouds geopend door onze Resident DJ Roy Klop. Roy zal deze avond hulp krijgen van meerdere house DJ's die de hele tent op z'n kop gaan zetten. Mister Benno, Born in the Alley en ANNIE zullen met hun beats de zaal op gang brengen.

Tussendoor komt Mr. Shakes a.k.a. Sjaak een slopende party set neerzetten. Sjaak is doorgebroken met rauwe tracks als ‘Ik heb schijt’ en ‘Wat is er’. Na het megasucces van ‘Stap voor stap’ kan niemand meer om Sjaak heen.

Tent open: 21:00 uur
Kaarten: €5,-

Volg ons ook op social media

Feestweek Lexmond wordt georganiseerd door Oranjevereniging Lexmond - Het Vaderland Getrouwe