dinsdag 16 augustus

Optocht en Hollands Internationaal met
Historische Vereniging en de Playbackshow met De Zingende DJ

Historische Vereniging presenteert..

Vanaf 14:00 uur verzorgt Vereniging Historisch Lexmond en Hei- en Boeicop een informatieve middag in de feesttent. Iedereen is welkom om kennis te maken met de vereniging. In het voorlopige programma staat op 15:00 uur een uitleg over de vereniging gepland, met aansluitend een introductie op genealogie. Verder zijn diverse boekwerken te koop.

Toegang is gratis.

Avondprogramma

De playbackshow is in elke Lexmondse feestweek één van de leukste avonden. Het zal dit keer niet anders zijn. We gaan ervan uit dat we ook dit jaar weer worden verrast met leuke acts van jong en oud. Alles kan en mag!

De avond is verdeeld in twee gedeelten. De jeugd trapt de avond af. De jeugdcategorie is voor kinderen t/m 15 jaar en heeft ruimte voor 8 acts. Het maakt niet uit of je alleen, in een duo of in een groep deelneemt. Voor de beste drie is een mooie prijs geregeld. Schrijf op tijd in!
Na de pauze zijn de volwassenen aan de beurt. Voor deze categorie kunnen 12 acts zich opgeven. Ook in deze categorie zijn er prijzen voor de top 3.

Inschrijven kan via mail naar playbackshow@oranjevereniging-lexmond.nl.

Enkele spelregels:
- Iedere act zorgt voor de juiste muziek (aanleveren voor 14 augustus, via bovenstaand adres)
- Iedere act zorgt zelf voor de attributen

Net als de voorgaande edities is de presentatie van de playbackshow in handen van Playbackshow experts Katinka Kruis en Danny van de Kuilen.

Tijdens deze avond worden ook de prijzen van de straatversiering uitgereikt. Nadat alle prijzen zijn verdeeld neemt De Zingende DJ het over voor maximaal feest en maximaal meezingen tot het einde van de avond. Check vooraf de beste Nederlandstalige hits op Spotify, smeer je keel op tijd en zing het dak eraf.

Deelnemers aan de playbackshow hebben gratis toegang.

Tent open: 19:00 uur
Kaarten: €5,-

Volg ons ook op social media

Feestweek Lexmond wordt georganiseerd door Oranjevereniging Lexmond - Het Vaderland Getrouwe