Koop nu je kaarten, zodat jij er zeker bij bent!
Wil je zoveel mogelijk meemaken van de feestweek? Koop dan een passe-partout

Je bent met een passe-partout natuurlijk goedkoper uit. We maken het ook makkelijker voor je. Je passe-partout is deze keer een soort bankpasje dat prima in je portemonnee of bij je telefoon past. Zo heb je hem altijd bij je.

 Natuurlijk kun je ook losse kaarten kopen.

Donderdag 11 augustus - Lexation White met Sjaak & DJ Roy Klop

Ben jij er al op dag één bij? Top! De dresscode bij Lexation White is natuurlijk “helemaal in het wit”.  Zorg dat jij niet uit de toon valt! Resident DJ Roy Klop neemt maar liefst drie vrienden van House of the Mop mee. So house it is! Tussendoor zal Sjaak laten horen van hoeveel hits jullie hem al kennen ...veel! Begin op donderdag en maak alle dagen mee.

Vrijdag 12 augustus - Hollandse Mix met Frans Bauer & Senna Willems

Wij waren alvast begonnen, maar het feestweekend gaat pas voor iedereen knallen op de vrijdag. De hele avond niemand minder dan DJ Kicken, na onze eigen Roy één van de beste feest DJ’s van Nederland. Senna Willems is de snel rijzende ster van het Nederlandse lied en natuurlijk konden we na Feestweek 2017 niet anders dan Frans Bauer terugvragen. Dat wordt een mooi Hollands feestje!

Zaterdag 13 augustus - Kris Kross Amsterdam, Mart Hoogkamer & DJ Roy Klop

Ze komen echt, de mannen van Kris Kross Amsterdam. Zelf zijn we daar heel blij mee. We maken wat extra ruimte in de tent zodat iedereen hun supershow van een uur kan zien. Of je komt voor de nieuwe ster van het Nederlandse lied, Mart Hoogkamer.  Zingen, springen en natuurlijk zwemmen! Resident DJ Roy Klop is natuurlijk present op zaterdag en maakt het feest compleet tot in de late uurtjes.

Maandag 15 augustus - Korenavond: 4 koren, Henk Westbroek & DJ Roy Klop

Op één avond meer dan honderd artiesten. We beginnen de avond met de koren van Nieuw Leven uit Schelluinen, de Gieser Wildevrouwen uit Noordeloos, het Arkels Visserskoor en natuurlijk popkoor Let’s Get Started uit Lexmond. Daarna schakelen we een tandje op voor de mooiste Nederlandse liedjes van Henk WestbroekResident DJ Roy Klop maakt de avond af tot aan sluitingstijd. 

Dinsdag 16 augustus - Playbackshow met De Zingende DJ

Dé Lexmondse avond van de feestweek, maar wel met al onze vrienden uit de buurt erbij. Een beetje bijkomen voor de een en alvast opschakelen voor de rest van de week voor de ander. In elk geval een avond vol lokaal talent. De DJ van de avond is weer een gast. Niemand minder dan De Zingende DJ zal de zaal heel veel mee laten zingen. Zorg dat je stembanden gesmeerd zijn! 

Woensdag 17 augustus - Live in Lexmond met Boomerang & DJ Roy Klop

Als Potlooiers houden we natuurlijk van een echte live band in de tent. Met Boomerang hebben  we een meer dan goede opvolger van millstreet in 2017. Lekker chillen met een biertie en meezingen met alle hits die non stop voorbij komen. Wanneer Boomerang even moet bijkomen neemt DJ Roy Klop het over. Je zou bijna vergeten de volgende ronde te halen.

Donderdag 18 augustus -Faute Party met PartyFrieX, Lawineboys, DJ Roy Klop

Vorige keer strak uitverkocht, de avond waarop de hele Alblasserwaard in de tent komt feesten. Vrolijke gezichten en natuurlijk allemaal weer fantastisch verkleed. Typisch zo’n avond waarop Resident DJ Roy Klop helemaal los kan gaan. Brak? Niks mee te maken, het is feest!  De PartyfrieX zingen hun lijflied voor elke feestweek. De Lawineboys komen langs voor ouderwetse Brabantse gezelligheid en om te zingen over waar iedereen in feesttent van droomt. 

Vrijdag 19 augustus - Hollands Anders met Bizzey & Jeffrey Heesen

DJ Willow is de gast DJ van de avond. Bekend van het Holland Heineken House en van het proefdraaien op ander feesten in Lexmond. Kan niet anders, het wordt feest in onze eigen Hertog Jan Huis. Natuurlijk ook door Bizzey, de Koning van Traag. Waar Bizzey optreedt staan de eerste rijen alleen maar vrouwen. Wij zijn benieuwd hoe het er in Lexmond uit gaat zien. Net als bij Jeffrey Heesen als hij “Mag ik de zon laten schijnen” zingt. Het wordt een top vrijdag!  

Zaterdag 20 augustus - Jan Smit, Django Wagner, Peter Beense, DJ Roy Klop

De laatste avond, Hollands Beste. Geen vuurwerk buiten, maar wel weer eruit met een knal. Zoveel grote namen op één avond, we wisten zelf ook niet dat het kon. Kom op tijd, want Jan Smit zit al aan het begin van de avond. Daarna neemt Resident DJ Roy Klop de tent over om een geweldig eindfeest te bouwen. Hij maakt alleen even plaats voor de mannen van het echte kroeg gevoel, Peter Beense en later Django Wagner. Vorige keer was de laatste avond met alléén Django Wagner vroeg uitverkocht. Dus let goed op de kaartverkoop! 

Volg ons ook op social media

Feestweek Lexmond wordt georganiseerd door Oranjevereniging Lexmond - Het Vaderland Getrouwe